0 varor, 0kr
Till kassan
Du är här:

Spabad för kropp och själ

Spabad i olika prisklasser

Vi har spabad som passar de allra flesta. Våra portabla uppblåsbara spabad är perfekt för dig som inte vill lägga så mycket pengar på ditt spabad, men ändå kunna uppleva den härliga spakänslan.

Portabla spabad

Det portabla uppblåsbara spabadet kan stå ute året om och värmaren klarar att värma vattnet till 38 grader när utetemperaturen går ner till -10 grader. Monteringen är väldigt enkel, välj en plats och så blåser spabadet upp sig självt. Sedan är det bara att fylla på med vatten. Enkelt att flytta till sommarstugan eller ta med på semestern.

Även om man vill skaffa ett fast monterat spabad kan ett portabelt spabad vara ett  bra första steg för att se hur mycket man verkligen använder sitt spabad.

Fast installerat Spabad

Givetvis får man fler funktioner och finesser och högre komfort med ett fast monterat spabad. Dessutom har dessa bad starkare värmare och är mer isolerade vilket gör att de klarar att värma vattnet i betydligt lägre utetemperaturer än ett portabelt spabad.
Vi är auktoriserad återförsäljare på utespa från Westerbergs och Villeroy & Boch.

90 000 kr
Uteduschar
UTEDUSCHAR
Nu 10 995 kr
Rek.pris:12 995 kr
Tillbehör till Spabad
TILLBEHÖR TILL SPABAD

© Copyright 2004-2017 Smarthem Sverige AB • Org.nr 556705-0025 • www.smarthem.se kundsupport@smarthem.se • 011- 19 77 60 Webböversikt