0 varor, 0kr
Till kassan
Du är här:
>
>
>

Magnetisk Disktrasehållare till Diskho, Rostfri

Var ska man förvara disktrasan när den inte används?

Men den här smarta magnetiska disktrasehållaren slipper du hänga disktrasan på kranen. Kraftiga motmagneter placeras på diskhons baksida. Monteringen tar mindre än en minut och inga verktyg krävs. Disktrasehållaren är lätt att montera i diskhoar av stål och kan lätt tas bort när diskhon ska rengöras. Den magnetiska disktrasehållaren kan även användas på alla metallytor, som t.ex. på kylskåpet eller ugnen för upphängning av kökshanddukar eller grytlappar.

Produktinformation

  • Djup: 4  cm
  • Längd: 23 cm
  • Material: Rostfritt stål och PE
  • Paket innehåller: 1 st. magnetisk hållare i rostfritt stål, 2 st. motmagnet med självhäftande lapp för att fästa motmagneten.
  • Är lätt att montera i diskhoar av stål.
  • Kan inte används i porslinshoar.

Reenbergs
När skickas beställningen?
Utleverans från vårt lager inom 24 timmar.
Gäller endast vardagar. Beställning måste vara hos oss innan kl. 12 på fredagen för utleverans före helgen. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Hur lång tid tar leveransen?
Normal leveranstid är 2-3 vardagar från att beställningen lämnat lagret. Självklart beror leveranstiden på var i Sverige du bor.
Tänk på att att alla orter i Sverige inte har utkörning dagligen. På vissa orter sker endast utkörning en gång i veckan.

Hur levereras produkten?
Leverans till utlämningsställe.

Bra att veta
Vi strävar alltid att leverera din beställning komplett i en leverans. Beställer du en blandning av lagervaror och beställningsvaror levereras dessa i de flesta fall tillsammans. Vill du inte vänta på beställningsvaran, ange det som meddelande vid beställningen eller kontakta kundtjänst.
Art.nr Benämning Vårt pris Leveranstid
23111_23111 Magnetisk Disktrasehållare till Diskho
Rostfri
 
279kr
Vad tycker du om Magnetisk Disktrasehållare till Diskho, Rostfri?

Skriv gärna vad du tycker om produkten nedan. Har du specifika produktfrågor går det också bra att ställa nedan.
Vi besvarar så snabbt vi kan. Tänk på att andra besökare kan läsa det du skriver.

© Copyright 2004-2017 Smarthem Sverige AB • Org.nr 556705-0025 • www.smarthem.se kundsupport@smarthem.se • 011- 19 77 60 Webböversikt