0 varor, 0kr
Till kassan
Du är här:

Bastu

Ett bastubad är total avkoppling och renande för kropp och själ. Tylö är världsledande och erbjuder basturum, aggregat och individuellt anpassade lösningar. Våra basturum finns i alla varianter, från små badrumsanpassade modeller till stora exklusiva rum för anläggningar. Tylös bastuaggregat sticker alltid ut med sin design och kvalitet.

Bastuaggregat
BASTUAGGREGAT
Vedeldade bastuugnar
VEDELDADE BASTUUGNAR
Basturum
BASTURUM
Bastutillbehör
BASTUTILLBEHÖR

En stund i bastun, som gärna blir längre.

Bastu och bastubadande, när du vill. Tänk dig att ha familjens egna hemmaspa med resurser som på ett professionellt spa, placerat på en yta mindre än 1,3m3 där ni kan njuta tillsammans sinnligt omslutna av ånga och aromatiska dofter, men för den delen också traditionellt i en skön och torr värme från ett bastuaggregat. Välj basturum och bastuaggregat som anpassar sig efter er och hur ni vill ha just er stund. En stund som förlängs, och förlängs igen.
 

Upplev en mjukare värme, på ditt sätt.

Bastu och bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av milt tempererad ånga och aromatiska bastudofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. En bastu, och hur man vill ha sin stund i densamma, är något individuellt. Därför klarar vårt kombinerade bastuaggregat med vattentank och ånggenerator alla sorters bastubad.

 

© Copyright 2004-2017 Smarthem Sverige AB • Org.nr 556705-0025 • www.smarthem.se kundsupport@smarthem.se • 011- 19 77 60 Webböversikt