0 varor, 0kr
Till kassan
Du är här:
>

Om Smarthem.se

Smarthem.se - Kök och Badrum på nätet!

Visste du att...

Smarthem.se är ett familjeföretag som har funnits på nätet sedan 2004.
Första beställningen lämnade lagret 20/12 2004 för leverans till Sollerön utanför Mora. Leveransen innehöll en Väggmonterad strykbräd Minie, som fortfarande finns kvar i vårt sortiment.

Från strykbrädan Minie till Smarthem

2004 satt tre bröder i Norrköping och funderade över hur de skulle kunna sälja den smarta utfällbara strykbrädan Minie. Med entreprenörskapet i blodet och brinnande engagemang beslöt sig bröderna för att Internet var det självklara valet för att få fart på försäljningen. Tanken var sälja unika produkter med smarta lösningar för att skapa ett smart hem.


Leveranser med röda Golfen

Brödernas vision om de smarta hemmen fick till en början bli ett sidoprojekt, de drev redan familjeföretaget som de förvaltade i femte generationen. Men det tog inte lång tid innan beställningarna började komma.  De första lokala kunderna kunde få sin leverans senare samma dag personligen överlämnad av Joel och Petter. Den röda Golfen lämnade snabbt lagret ut till aktuell adress i Norrköping.


Mer än bara smarta produkter

Men nu finns det ju så mycket fler smarta produkter än bara en utfällbar strykbräda. Sortimentet utvidgades. Kryddfack, bestickfack, och torkställningar kunde man hitta om man klickade in på Smarthem.se 2004. Detta var också året då gör-det-själv- vågen svalde även Sverige. Efterfrågan på inredning till badrum och tvättstugor var stor. Även kök skulle renoveras.
Brödernas erfarenheter av renovering och byggbranschen satte en hög ambitionsnivå och leverantörer handplockades för att utöka sortimentet. Att sälja kvalité har alltid varit en självklarhet. Det ger en trygghet både för kunden och för oss.


Den röda Golfen, en symbol för vår flexibilitet

Smarthem fick växa i sin egen takt på en stabil grund och blev 2006 ett eget aktiebolag.
I dag har Smarthem 5 anställda, ett omsorgsfullt sammansatt arbetslag för att kunna ge bästa service till dig. Som e-handel kan företag lätt försvinna i mängden och uppfattas som anonyma. För att undvika detta är tillgängligheten och responsen från en väl fungerande kundservice viktig. Inget köp är självklart utan ett förtroende från kunden. Vårt ansvar är att ge dig den hjälp du behöver genom hela köpprocessen. Från idé till levererad vara.
Självklart är vi certifierade enligt Trygg e-handel och medlemmar av SDH (Svensk distanshandel).

Fördelarna att handla via Internet är många. Idag har det blivit ett naturligt sätt att handla på.
Som kund får du tillgång till hela sortimentet dygnet runt. Du kan göra ditt köp när du vill och i den takt som passar dig. Du kan enkelt jämföra priser och varumärken.

En av Smarthems grundstenar är snabba och trygga leveranser. Därför levereras varorna fraktfritt i hela Sverige. När du som kund står bland många val av badkar, duschväggar och badrumsmöbler, ska du inte behöva oroa dig över fraktkostnader och logistik. Den röda Golfen som tidigare körde varor lokalt i Norrköping är utbytt mot mer etablerade fraktbolag. Dagligen levererar vi till nöjda kunder i hela Sverige. Men Golfen är fortfarande en symbol för vår flexibilitet.


Grönt är skönt!

Det finns flera orsaker till den gröna färgen som har präglat Smarthem.se sedan starten.

När de första skisserna på Smarthem hamnade på webben hade varje produktkategori en egen färg. Badrumskategorin var blå, kökskategorin var röd, tvättstugekategorin var gul och hemkategorin var lila. De produkter som inte passa in under någon av dessa kategorier hamnade under det vi kallade "den gröna kategorin".

Den gröna färgen symboliserar dessutom harmoni, stabilitet och uthållighet vilket rimmar väl med vårt sätt att jobba här på Smarthem.se.

Att det blev just den specifika gröna färgen (RGB: 91 172 38) beror från början på ett misstag. Den lila färgen (RGB: 164 83 217) som användes till hemkategorin råkade inverteras i ett bildbehandlingsprogram och vips föddes vår speciella gröna färg som vi internt kallar Smarthemgrön.


Årets e-handlare 2009 och 2010

I år, 2017, har Smarthem äran att fira 13 år. Företaget är i hög grad etablerat och numera en av de äldsta och mest rutinerade aktörerna på marknaden. Känslan som uppstår när man startat ett företag och får sina första kunder och uppdrag glömmer man aldrig. Och det är med den glöden vi bereder oss för att möta framtiden.

2008 utsågs Smarthem.se till 1 av Sveriges 22 mest framgångsrika e-handlare av Posten och 2009 respektive 2010 utsågs Smarthem.se till ”Årets e-handlare inom hem och trädgård” av kunder via PriceRunner.
Strykbrädan Minie tillhör fortfarande en av de mest populära produkterna i vårt sortiment.

Bli en Smarthemmare du med!

Utmärkelser

Smarthem.se - Årets e-handlare 2010

Årets e-handlare 2010

För andra året i rad blev Smarthem.se årets e-handlare inom kategorin hem och trädgård. När en konsument avslutat ett köp hos en e-handlare som är ansluten till PriceRunners konsumentbedömningsprogram får hon svara på ett antal frågor om köpupplevelsen. En vecka efter köpet följs undersökningen upp och konsumenten får då bland annat svara på om leveransen kom i tid och hur en eventuell kontakt med kundtjänst upplevts.

Smarthem.se fick ett konsumentbetyg på 4,49 av 5 möjliga.
Vi är mycket glada och stolta att vårt hårda jobb med bästa möjliga service uppskattas av våra kunder.

Lista på företag som fick utmärkelsen 2010

Smarthem.se - Årets e-handlare 2009

Årets e-handlare 2009

Vi är mycket stolta över denna utmärkelse, speciellt eftersom det är våra kunder som har röstat fram oss.

Lista på företag som fick utmärkelsen 2009

22 framgångsrika e-handlare 2008

22 framgångsrika e-handlare 2008

Smarthem.se med i 22 framgångsrika e-handlare! I takt med att marknaden för e-handel mognar uppstår nya utmaningar. Kunderna ställer allt högre krav när det gäller trygghet och säkerhet. E-handeln är i dag en utmanare till den traditionella handeln. Det är på nätet som de flesta köpprocesser inleds och här avslutas allt fler. Kunden gör research om produkten, letar upp det bästa priset och surfar sig igenom de nätbutiker som väcker intresse. Under 2007 växte e-handeln i Sverige med 24 procent. I foldern "22 framgångsrika e-handlare" möter du e-handlare som har lyckats i den allt hårdare konkurrensen och som ständigt jobbar med att utveckla sin affär. Källa: Posten.se
Läs mer här

Vi är Smarthem.se

Sara Johanna Fanny
Petter Conny  
 

Nyheter

Vårt sortiment uppdateras dagligen. Glöm därför inte att titta in på Smarthem.se för att hålla dig uppdaterad om de senaste produkterna för badrum, kök och tvättstuga.
Vill du ha kontinuerlig information om nya produkter och aktuella kampanjer?
Anmäl dig till Smarthem:s nyhetsbrev.

Vi vill gärna ta del av allt som kan hjälp oss att förbättra vår service till dig. Har du frågor, funderingar eller synpunkter så tar vi gärna emot dem via e-post till kundsupport@smarthem.se.

Du kan även följa oss via länkarna nedan för dagsfärsk information

Gilla oss på Facebook Nyhetsbrev Nyheter, kampanjer och specialerbjudanden.
Utkommer en gång i månaden.
Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Facebook Nyheter, kampanjer och specialerbjudanden till dig som gillar oss på facebook.
Uppdaterras några gånger per vecka.
Följ oss  oss på Twitter Följ oss på Twitter Vi twittrar om nyheter, kampanjer och specialerbjudanden.
Uppdateras dagligen.
Följ Petter på Twitter Följ Petter på Twitter Petter twittrar om utveckling av Smarthem.se och allmän företagsinformation.
Spontan uppdatering.
Smarthems filmer på YouTube Filmer på YouTube På vår kanal på YouTube lägger vi upp produktfilmer och informationsfilmer.
Gilla oss på Facebook RSS-flöde med nyheter Prenumerera på våra nyheter via RSS.

Medlemskap och certifieringar

Svensk Distanshandel

Svensk distanshandel

Smarthem.se är sedan 2008 medlemmar i Svensk Distanshandel (SDh). SDh har till uppgift att informera om distanshandel och e-handel, samt att tillvarata branschens intressen. Vidare skall Svensk Distanshandel verka för att distanshandel är en seriös och kundvänlig distributionsform.

Trygg e-handel

Smarthem.se är certiferad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss.

Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

Smarthems certifikat hitttar du här http://www.tryggehandel.se/butik/350

Jobba på Smarthem.se

Vi är ständigt intresserade av nya duktiga medarbetare. Är du rätt person för oss? Klicka här för mer information.

Kontaktinformation

Smarthem Sverige AB

© Copyright 2004-2017 Smarthem Sverige AB • Org.nr 556705-0025 • www.smarthem.se kundsupport@smarthem.se • 011- 19 77 60 Webböversikt