Behållare för Matavfall Beslag Design Hero

Sverige har länge varit en förebild när det kommer till att ta hand om matavfall sortering och återvinning. Nu har hela världen insett hur viktigt det är och olika former av krav och lagstiftningar upprättas. År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in matavfall men redan 2021 måste Sverige göra det.

Beslag Design har därför utvecklat en lösning som kan användas över hela Europa. Och resultatet är HERO. En ventilerad behållare specialiserad på att samla in matavfall.

Det fantastiska med HERO är att den kan användas tillsammans med alla olika typer av påsar och därmed också fungerar i alla länder. Dess design gör det möjligt att kunna placera behållaren i nästan alla kökslådor och skåp. HERO kan komma att sätta den nya standarden som hela världen kommer att behöva inom en snar framtid.

Den luftiga utformningen ventilerar hela påsen och minimerar fukt och dålig lukt. Förmultning startar inte så länge behållaren är fullt ventilerad. Och som ett resultat kommer påsen förbli torr.

Produkten har utgått

2-5 vardagar
Tillgänglighet: Slut i lager Artikelnr: 210005058-BEN Kategori: Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • Bredd: 290 mm
  • Höjd: 295 mm
  • Djup: 190 mm
  • Mörkgrå

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.