Beslag Designs samlingskatalog för handtag & knoppar är äntligen här

Beslag Designs samlingskatalog för handtag & knoppar är äntligen här

Publicerat av: Petter Kategori: Okategoriserade Kommentarer: 0

Oavsett vilken stil du föredrar så kan du alltid hitta handtag och knoppar som passar just din inredning och ditt hem hos Beslag Design. Nu är den nya samlingskatalogen äntligen här – fylld med nyheter du inte vill missa.

164 sidor med inspiration för hem och rum

Den nya katalogen innehåller hundratals olika artiklar för hemmet och för alla rum. Den här gången lanserar Beslag Design ett trettiotal spännande nyheter. Nyheterna samsas med flera storsäljare som har fått ett utökat utbud av valmöjligheter till både färg och storlek.

164 sidor fyllda med bilder och inspiration från både kunder, instagramprofiler och återförsäljare.

– Vi är stolta över att visa upp marknadens mest mångsidiga sortiment och nästintill oändliga möjligheter till en förnyad stil, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.

Exempel på produktnyheter:

  • Handtag Luck är en av nyheterna från Furnipart. Handtaget som finns i två storlekar och tre olika utföranden är designade av tyska designduon kaschkasch. Kaschkasch har inspirerats av geometriska former och designat ett modernt men ändå klassiskt handtag. Så elegant. 
  • Are you in the mood for news? Borstad mässing är en uppstickare bland årets trender och därför finns nu favoritknoppen Mood i denna fina finish. Andra favoriter som lanseras i borstad mässing är bland annat handtag Lounge och knopp Como.
  • Trenden med naturliga material, rundade kanter och organiska former fortsätter att växa sig starkare. Knopp Brutus, knopp Trumpet och knopp Tuba är tre nyheter i trä.
  • Sist men inte minst har vi handtagen Ink, Pagoda och Pen, ett till designsamarbete mellan kaschkasch och Furnipart. Inom kort kan du läsa mer om samarbetet på Beslag Designs kanaler. Håll utkik!

Bläddra i katalogen här
Visa hela sortimentet på Smarthem.se

Källa: Mynewsdesk / Beslag Designs samlingskatalog för handtag & knoppar är äntligen här

Dela detta inlägg