Personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersatte GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen (PuL). Det är viktigt för oss på Smarthem.se att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss. Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig besöker och handlar på Smarthem.se. När du slutförde ditt köp på Smarthem.se och accepterade våra köpvillkor accepterade du även vår integritetspolicy.

Faktura eller kvitto

Om du har valt att betala mot faktura skickas denna separat via e-post när alla varor lämnat lagret. Saknar du en e-postadress skickas fakturan med Posten.

Transportskada

Det är MYCKET viktigt att du anmäler eventuell skada på emballage direkt till chaufför eller utlämningsställe även om du inte är säker på att varan har skadats. Be chaufför eller ombud att anteckna på fraktsedeln. Packa upp leveransen så snabbt som möjligt. Upptäcker du en skada, kontakta Smarthem kundtjänst så hjälper vi dig.

Leveranstider

Leveranstider angivna ovan per artikel gäller tiden det tar innan varan lämnar vårt lager. Leveranstiden är endast preliminär, varor kan i vissa fall ta slut på lager innan din beställning hanteras i vårt system. I dessa fall blir du kontaktad av kundtjänst. Vi strävar alltid efter att skicka hela din beställning i en samlad leverans. För snabbare hantering kan din beställning i vissa fall delas upp och skickas i olika leveranser och med olika transportörer. Avbeställningar måste anmälas till kundtjänst omgående. Har varan lämnat lager får du som kund stå för returkostnaden.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Hur upplevde du ditt köp på Smarthem.se? Klicka här för att lämna dina synpunkter