Graf Mini familjen växer

Graf Mini familjen växer

Publicerat av: Petter Kategori: Allmänt Taggar: , , , , , , , , , , , Kommentarer: 0

Beslag Design kompletterar succéserien Graf Mini med handtag som är 1200 mm långa. Ruffa till omgivningen med ett par av dessa handtag och matcha tillsammans med knopp Graf Mini eller det nya tillskottet knopp T Graf Mini. Alla handtag och knoppar i serien finns nu i mässing, svart och rostfri look.

Läcker serie i rå industriell design

Graf Mini är en läcker serie i rå industriell design med en lättrad yta som gör handtagen och knopparna extra härliga att greppa. Passar perfekt till köket, badrumsmöbeln eller varför inte i sovrummet på sängbordet eller på garderobsdörren?

– Långa handtag har efterfrågats av marknaden under en längre tid och det känns väldigt roligt att komplettera Graf Mini serien med det nu, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.

Långa handtag som ger fler inredningsmöjligheter

Den största längden på handtagen i serien är nu 1200 mm och kan monteras på skåp och dörrar med stora dimensioner. Beslag Design visade upp Graf Mini familjen som en av årets nyheter under Stockholm Furniture Fair i februari och responsen på serien var väldigt positiv.

Källa: http://www.mynewsdesk.com/se/beslag-design-ab/pressreleases/graf-mini-familjen-vaexer-2856998

Dela detta inlägg