Hur vore livet utan smarta förvaringslösningar?

Hur vore livet utan smarta förvaringslösningar?

Publicerat av: Petter Kategori: Okategoriserade Kommentarer: 0

Hur hade det varit utan källsorteringslösningar? Eller utan ordning och reda i kökslådorna? Visst hade tillvaron genast blivit lite mindre bekväm. Beslag Design släpper nu en ny förvaringskatalog. En katalog fylld med smarta förvaringslösningar, men också med en produktnyhet som kan komma att sätta den nya standarden som hela världen kommer att behöva inom en snar framtid.

Kryddor, kastruller och kläder, alla behöver de en plats att förvaras på i vårt hem. En förvaringsplats som är både funktionell och tar minimalt med plats. Beslag Design har ett stort sortiment som tar tillvara på hemmets alla utrymmen, oavsett om det är i köket, tvättstugan eller garderoben. Smarta lösningar som organiserar och förenklar vardagen för alla.

Senast år 2021 måste Sverige ta hand om och samla in matavfall

Sverige har länge varit en förebild när det kommer till att ta hand om matavfall, sortering och återvinning. Nu har hela världen insett hur viktigt det är och olika former av krav och lagstiftningar upprättas. År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in matavfall, men redan 2021 måste Sverige göra det.

Hero är lösningen

Beslag Design har på grund av kommande lagstiftningar utvecklat en lösning som kan användas över hela Europa. Och resultatet är HERO. En ventilerad behållare specialiserad på att samla in matavfall som fungerar tillsammans med alla olika typer av påsar. Dess design gör det möjligt att kunna placera behållaren i nästan alla kökslådor och skåp. Hero kan komma att sätta den nya standarden som hela världen kommer att behöva inom en snar framtid.

Bläddra i katalogen här

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/beslag-design-ab/news/hur-vore-livet-utan-smarta-foervaringsloesningar-386904

Dela detta inlägg