Källsortering för alla typer av kök

Publicerat av: Petter Kategori: Kök Taggar: , Kommentarer: 0

Det är inte bara utsidan som räknas i ett kök, kvaliteten ska finnas även på det som inte syns, det är trots allt en plats i hemmet vi spenderar en stor del av vår vardag i. Då är det naturligtvis viktigt att inredningen håller, att den gifter sig bra med övrig inredning och att den fyller sin funktion.

Källsorteringen passar i alla kök på marknaden – befintliga såväl som nyproducerade, och oavsett vilken kökstillverkare.

Källlsortering Malaga – ett multifunktionellt källsorteringsutdrag med heltäckande sidor som monteras i lådbotten och i lådförstycket för maximal stabilitet. Ramen och detaljfacken har en modern antracitgrå färg och kärlen kommer finnas i två färger – ljusgrå och antracitgrå. Förutom vår multivariant finns en speciallösning för Blums Legrabox-lådor som vi kallar Madrid, basmodellen Bilbao med öppna sidor och inte minst vår sidomonterade modell Valencia och vår bottenmonterade modell Girona som båda passar perfekt i kök med klassiska luckor istället för utdrag.

Samtliga tillbehör till sortimentet finns samlade under namnet Lugo. Här erbjuder vi en mängd smarta komplement till sopkärlen som; prylfack, avdelare, förvaring för din disktrasa och mycket mer som garanterat gör sorteringen roligare.

Källsortering för lådor

Källsortering för skåp med luckor