Källsortering

Publicerat av: Petter Kategori: Kök, Förvaring Taggar: , , , , Kommentarer: 0

Det är inte bara utsidan som räknas i ett kök, kvaliteten ska finnas även på det som inte syns, det är trots allt en plats i hemmet vi spenderar en stor del av vår vardag i. Då är det naturligtvis viktigt att inredningen håller, att den gifter sig bra med övrig inredning och att den fyller sin funktion.

Theofils källsortering har skapats för att passa alla kök på marknaden – befintliga såväl som nyproducerade, och oavsett vilken kökstillverkare som stommar och lådorna kommer ifrån. Med smarta tillbehör och en snygg design blir sorteringen garanterat roligare.

Tillbehör till källsortering

Samtliga tillbehör till sortimentet finns samlade under namnet Lugo. Här erbjuder vi en mängd smarta komplement till sopkärlen som; prylfack, avdelare, förvaring för din disktrasa och mycket mer vilket ger en hållbar produkt som lever länge i köket. Visa alla tillbehör

Källsortering

Källsortering till gamla skåp med luckor

Vår källsortering finns i två modeller som passar perfekt i ett klassiskt 60-skåp med lucka. Bild visar vägghängda modellen Valencia ovanför den bottenmonterade modellen Girona. Detta gör att du verkligen utnyttjar ytan i skåpet maximalt, samtidigt som innehållet blir lättillgängligt.

Källsortering

Passar även grunda lådor

Flera av våra modeller passar samtliga köksstommar från IKEA, även 300 mm djupa lådor. Detta gör oss helt unika på marknaden och möjliggör en stor flexibilitet även på äldre eller renoverade kök där måtten på lådor och skåp kan variera.

Dela detta inlägg