Kesseböhmer

Kesseböhmer

Publicerat av: Petter Kategori: Allmänt Taggar: , , Kommentarer: 0

Ett måste för ett kök som har det där lilla extra. Med all omsorg som getts till kökets färgsättning, beslag och ytmaterial är det för oss självklart att det som finns i skåpen också förtjänar lite extra kärlek och omtanke. Med Kesseböhmer får ditt kök just det, både på utsidan och insidan.

Namnet Kesseböhmer står för innovativa lösningar som kombinerar design, funktion och kvalitet – tradition och innovation sedan 1954.

Kesseböhmers sortiment på Smarthem.se innehåller köksinredning och beslag med fokus på funktion, kvalitet och design. I alla produkter finns en tanke för att underlätta de dagliga sysslorna i köket eftersom vi tillbringar en stor del av vår vardag där. Kesseböhmer erbjuder flera smarta lösningar som optimerar förvaringsutrymmet i köket, till exempel högskåpsutdraget Tandem eller hörnskåpet Le Mans II. I sortimentet finns även innovativa produkter som underlättar åtkomst och tillgänglighet utan att ta mer plats som iMove. Även monteringen har förenklats och användningen av verktyg för hopsättning har minimerats och utdrag och andra beslag är lätta att justera i efterhand.

Genomgående för produktlinjen är det eleganta uttrycket och i sortimentet syns detaljer i krom och glas och inredning i till exempel antracitgrått som är en stor trend på köksmarknaden just nu. Kesseböhmer är den ultimata kombinationen av funktion, innovation och design.

Visa Kesseböhmers sortiment på Smarthem.se

Dela detta inlägg