Rita Diskbänk

Rita Diskbänk

Publicerat av: Petter Kategori: Rita diskbänk Kommentarer: 0

Rita Stala diskbänkar

Du ritar direkt på Stalas hemsida. När du är klar får du en sammanställning med pris samt val att skriva ut sammanställning samt ritning. Skicka ritningen till oss via fax eller scanna in den och skicka den via e-post. Vi återkommer med slutgiltigt pris, leveranstid och bekräftar en sista gång att allt är korrekt.

Rita Descosteel diskbänkar

Decosteel erbjuder dig att rita två olika varianter av bänkar, Decolight samt Decolight Square. Som underlag finns en pdf-fil som du skriver ut och gör din egen ritning. När du är klar skickar du in ritningen till oss via fax eller e-post. Vi återkommer med slutgiltigt pris, leveranstid och bekräftar en sista gång att allt är korrekt. I de flesta fall återkopplar även Decosteel till dig för att försäkra sig om att allt enligt dina önskemål.

Rita Intra diskbänkar

Du ritar direkt på Intras hemsida och skickar in ritningen till oss. När du är klar får du en sammanställning med totalpris samt en jpg-bild som du skickar in till oss via e-post eller fax. Vi återkommer med slutgiltigt pris, leveranstid och bekräftar en sista gång att allt är korrekt.

Rita Ifö diskbänkar och Contura Steel diskbänkar

Du ritar direkt på Ifös hemsida och skickar in ritningen till oss. När du är klar får du en sammanställning i pdf med pris som du skickar in till oss via e-post eller fax. Vi återkommer med slutgiltigt pris, leveranstid och bekräftar en sista gång att allt är korrekt.

Rita Franke diskbänkar

Du ritar direkt på Frankes hemsida. När du är klar får du en sammanställning med pris samt val att skriva ut sammanställning samt ritning. Skicka ritningen till oss via fax eller scanna in den och skicka den via e-post. Vi återkommer med slutgiltigt pris, leveranstid och bekräftar en sista gång att allt är korrekt.

Undrar du över något

Undrar du över något eller vill ha hjälp att rita så hjälper vi dig gärna! Ring 011-197760 eller kundsupport@smarthem.se

Här kan du rita och beställa din diskbänk

Dela detta inlägg