Självhäftande badrumshylla

Självhäftande badrumshylla

Publicerat av: Petter Kategori: Okategoriserade Kommentarer: 0

Beslag Design presenterar en ny produkt i badrumssortimentet Base & Solid – en hylla. Skapa en känsla av lugn i ditt badrum med hjälp av smart förvaring som håller allt snyggt och på plats. Likt alla Base & Solid-produkter har hyllan en självhäftande baksida och man behöver inte göra hål i onödan.

Beslag Design fortsätter att bredda sitt produktsortiment och kompletterar nu sitt badrumsortiment med en hylla. På hyllan har du plats att ställa ditt badrums väsentligheter och du har möjlighet att matcha och profilera detaljerna även i badrummet.

Fler färger ger fler inredningsmöjligheter

För ett år sedan presenterade Beslag Design nya, svarta produkter i badrumssortimentet Base & Solid. Den nya hyllan finns i polerat krom, mattborstat rostfritt och såklart mattsvart. Den uppdaterade färgpaletten ger ännu fler möjligheter att skapa ett harmoniskt och personligt rum.

Miljöbedömning

Den mattsvarta hyllan är precis som flera andra produkter i Base & Solid-sortimentet accepterad av Byggvarubedömningen, en förening som bedömer produkter ur ett hållbarhetsperspektiv för att minimera användningen av miljö- och hälsoskadliga ämnen i byggnader. Byggvarubedömningen för polerat krom och mattborstat rostfritt är pågående.

Bläddra i produktkatalogen

Källa: Mynewsdesk https://www.mynewsdesk.com/se/beslag-design-ab/news/base-och-solid-skapad-foer-badrummet-nu-aeven-med-en-hylla-384270

Dela detta inlägg