Svensktillverkad Smart Hylla

Svensktillverkad Smart Hylla

Publicerat av: Petter Kategori: Allmänt Taggar: , , , , , , , Kommentarer: 0

D SHELF lanseras i vitt utförande med hög ytfinish och noggrant lackade beslag. Självklart får du med hängbeslag, lim och skruvar som du kan behöva för att montera hyllan.

Med D-SHELF kan du skapa personlig förvaring. Hyllan är helt flexibel och kan anpassas efter dina behov.  Du kan ställa den på ett underlag, hänga den på väggen eller välja att montera den som hänghylla under en plan yta.

Hur du använder din D SHELF avgör du själv. Den passar perfekt för allt från receptboken, som annars tar upp viktig arbetsyta, till musikspelaren, som sätter rätt stämning i köket när du blandar välkomstdrinken, eller som smart möjlighet till extra förvaring under trappan.

D SHELF är enkel att rengöra. Du använder bara en fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel. Torka den sedan med en torr trasa.

Design

Idén bakom designen är “enkel förvaring på smarta ställen för saker du använder dagligen”. Designer är Johan Hedengran, som på ett handfast norrländskt sätt utgår från ett vardagsproblem för att skapa en lösning. Resultatet blir en nytänkande design som kombinerar stil med funktion. D SHELF är designad för att passa just dig. Du väljer själv hur du vill inreda och använda den.
Här kan du läsa mer om designern Johan

Material

För att värna om miljön tillverkas D SHELF av återvunna restprodukter från svenska sågverk och snickerier. Av dessa träfibrer produceras björkplywood som ger en stabil och robust slutprodukt. Detta känns förstås extra passande för en designprodukt med sitt ursprung i Björkarnas Stad.

Tillverkning

D SHELF tillverkas i Sverige. Här kan tillverkning och produktutveckling överblickas på ett bra sätt – allt för att kvaliteten skall bli den bästa. Produkten och tillverkningen är också utformade med hänsyn till miljö och hållbarhet.

Svensk funktion

  • Ställ på underlag
  • Fäst på vägg
  • Häng under plan yta
  • Montera enkelt med smarta beslag
  • Flytta efter behov

Smart förvaring

  • Gör det lättare att hålla ordning
  • Gör att oanvända ytor kan nyttjas
  • Frigör arbetsytor
  • Gör det enklare att hitta saker i vardagen
  • Gör viktiga vardagsprylar lättillgängliga

Miljövänlig produkt

Vi lägger stor vikt vid att värna om miljön. D SHELF tillverkas i ett modernt svenskt snickeri med god arbetsmiljö och värmeåtervinning från utsug, kompressorer och lackanläggning. Processen från råvara till slutprodukt kontrolleras noggrant steg för steg.

D SHELF tillverkas av PEFC-certifierad träspånskiva, där PEFC täcker in fler av världens skogar än FSC, det tycker vi känns viktigt. Vi är stolta över att endast använda miljömärkt material.  Men vi tar dock vår omtanke om jordens resurser ett steg längre:

Eftersom träfibrer från skogens tillgångar används vid tillverkningen av D SHELF känns det naturligt att ge tillbaka. Därför går 10 kronor per såld D SHELF oavkortat i retur till plantering av nya träd i utsatta områden. Att återinvestera i skogen; det är hållbar tillverkning.

Sagt om D SHELF

BAKNING

När jag bakar behöver jag använda köksbänken och dess begränsade arbetsyta. Deg, kavel, limpor, ugnsplåtar och ingredienser måste samsas om utrymmet. Då värdesätter jag verkligen D SHELF som ren förvaringsyta för min receptbok och mobiltelefon. Ingen risk för degklet eller mjölstänk. Och min vita D SHELF är dessutom riktigt snygg bredvid min vita Kitchen Aid.

– Elisabeth Jonsson

SMÅBARNSÅR

Jag är nybliven pappa åt en underbar liten dotter och vi har det härligt på dagarna. Men på nätterna vill hon inte sova. Eftersom både jag och min fru jobbar blir det här ganska jobbigt. Tack och lov håller D SHELF ordning på våra barnnappar, vällingflaskor, grötpaket och decilitermått. Mitt i natten hittar jag helt enkelt vad jag söker. När man har en gråtande dotter i famnen måste saker och ting finnas lättillgängliga. För vår familj är D SHELF oerhört uppskattad.

– Timo Harju

PRAKTISK LIVSSTIL

När jag såg D SHELF första gången kom jag att tänka på vår lilla lägenhet. Vi är en aktiv familj som stressar omkring med mobiltelefoner, viktig post, rabattkuponger och annat. Vi behöver därför ett givet ställe att förvara vardagsprylar på. Så för oss blev D SHELF den perfekta lösningen på tillfällig förvaring för saker som vi använder regelbundet i vardagslivet.

– Lilly Chong

ENKEL MONTERING

Jag blev så upprymd när jag fick paketet med D SHELF. Allt var så enkelt och stiligt. Produkten kändes självklar för mig. Jag kunde enkelt montera och fästa D SHELF. Och min förvaring i min snygga svarta D SHELF känns bara så fiffig och elegant i all sin enkelhet.

-Sara Moberg

PERSONLIG STIL

Jag är stolt över det franska köket och dess matkultur och ser köket som husets hjärta. Här vill jag att besökaren ska känna sig hemma. I min D SHELF kan jag exponera mina färgglada Ladurée macarons och franska teer på ett värdigt sätt. Jag har aldrig sett en liknande produkt och kan inte tänka mig mitt kök utan min D SHELF. För mig måste köket kännas unikt. Därför undrar jag varför alla kökstillverkare är så stela. Allt ser ju likadant ut, bara företagsnamn och prislapp skiljer sig åt. Jag vill känna mig unik. Därför är D SHELF mitt personliga smycke i hemmet!

– Michaela De Labrá

KÖKSHÄNG UTAN HÅL I VÄGGEN

Mitt råd är att hålla köksväggen fri från borrhål. Många missar det här i jakten på tilläggsförvaring. Borrhål i köksväggar kan nämligen ge mögelproblem enligt en undersökning av Länsförsäkringar och Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Resultatet visar att endast två av nio väggar håller måttet. Undvik därför onödiga borrhål i köksväggen för att bevara en fungerande fuktspärr. Om du vill eftermontera förvaring i köket så rekommenderar jag D SHELF. En fiffig hylla som monteras hängande under köksskåpet utan borrhål i vägg.

– Janne Johansson, erfaren hantverkare

Dela detta inlägg