Dörrhandtag Beslag Design Sintra

Modernt återfjädrande dörrhandtag med ett mjukt behagligt grepp

Sintra är ett stilrent handtag med strama men ändå mjuka linjer som ger en len beröring mot handflatan. Passar utmärkt för alla dörrar inomhus. Dörrhandtaget är återfjädrande vilket gör att det alltid går tillbaka till sin grundposition.

Handtaget finns i två olika utföranden; mattsvart och rostfri look. Dörrhandtaget och nyckelhålet passar till dörrar som är 35 – 48 mm djupa.

Sintra är anpassat efter skandinavisk standard. Standard nyckelskylt och komplett monteringssats är inkluderad. Finns även för europeisk standard. Standard nyckelskylt, konverteringskit och komplett monteringssats är då inkluderad.

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Produkten har utgått

Artikelnr: SH-10511130659-C Kategori: Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • Artikelbredd: 52 mm
  • Artikeldjup: 62 mm
  • Artikellängd: 152 mm

Ytterligare information

Utförande

,

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.