Torkhiss Eric Takmonterad

Eric är en torkhiss i hög kvalitet och med stor bärkraft. Den är gjord av metall som är doppad i heltäckande plast för lång livslängd. Den består av en höj- och sänkbar torkställning lina och hissblock som enkelt skruvas i taket. Tvätten hängs i nedsänkt läge för att sedan hissas upp. Lätt att hantera och montera. Med Eric torkhiss utnyttjar man praktiskt höjden i trånga utrymmen som i tex tvättstuga eller badrum.

 • Skruvas i taket
 • Stor bärkraft
Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 11604 Kategori: Etikett:
Varumärke:Ericsindustrier
 • Bredder: 100 cm /  125 cm / 140 cm
 • Hängkapacitet: 7 5 m / 9 m / 12 m
 • Djup: 50 cm
 • Material: Plastöverdragen metall
 • Färg: Vit
 • Max belastning: 20 kilo
 • När hissen är helt upphissad är avståndet till taket 30 cm
 • Levereras komplett inklusive hissblock för montering

Montering takmonterad torkställning

Hissblocket skruvas fast i taket

Du kan också montera Eric mellan två väggar så slipper du skruva i taket

Eric torkhiss finns även för väggmontering och monteras då upp med en expanderbar stång. Det krävs dock att man inte har för stort avstånd mellan väggarna max 210 cm. Vid större avstånd passar den takmonterade torkhissen utmärkt.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Utförande

Modell

Längd

, ,

Varumärke

Ericsindustrier

Ericsindustrier är ett familjeföretag som grundades i mitten av 1950-talet. Allt sedan dess har de levererat produkter av hög kvalitet till byggbranschen och privatpersoner. Ericsindustrier tillverkar torkställningar för tvätt som till exempel Torkhissen “Eric”, men även duschdraperistänger och annan badrumsinredning som toaletthyllor och hörnhyllor. Dessa produkter säljs under varumärket Erica. Erica står för produkter av hög kvalitet som är hållbart tillverkade med avsikt att hålla länge samt inte minst vara enkla att montera. I de flesta fall kan produkterna monteras helt utan ingrepp i väggarna, tack vare limbara fästen eller expanderande stänger.

2 recensioner av Torkhiss Eric Takmonterad

 1. 5 av 5

  Christina (verifierad ägare)

  Jättebra produkt och jag är supernöjd med att handla hos smarthem.

 2. 4 av 5

  Bo (verifierad ägare)

  En utmärkt torkställning som gör det enkelt att få undan tvätten som hänger på tork. Efter 15 år släppte dock svets/lödfogen på ett par av ståltrådslinorna, men då köpte vi en ny. Helt ok hållbarhet, tycker jag. Skulle dock gärna se att man gjorde ramens kortändar styvare så att ståltrådslinorna i högre grad håller sig raka efter många år.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.