Handtag Beslag Design 1353 Lädersvept

Handtag 1353 är ett klassiskt och stilrent handtag som passar i hemmets alla rum. Handtaget är lädersvept med miljövänligt naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri.

Handtag 1353 är ett klassiskt handtag som funnits i produktportföljen i många år och som fortsätter att vara ett populärt val hos våra kunder. Designen gör så att det passar i nästan alla kök, oavsett om det ska monteras i ett trendigt eller mer klassiskt kök. 1353 passar i alla hemmets rum.

 

Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 34051C Kategorier: , , , Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • Lädersvept med naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri

Polerad mässing
Åldras inte när det kommer i kontakt med luft, utan kommer behålla sitt ursprungliga utseende över tid.

Polerad obehandlad mässing
Handtaget är polerat men har inte fått någon ytlackering. Det är svårt att se skillnad på ett nytt handtag som är polerad mässing och obehandlad polerad mässing, men det obehandlade handtaget kommer få patina med tiden.

Obehandlad mässing
Handtaget är varken lackat eller polerat och får därför en mattare yta som får patina med tiden.

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.