Borrmall värde 129 kr på köpet när du handlar handtag eller knoppar för minst 995 kr.

Handtag Beslag Design 1353

Handtag 1353 är ett klassiskt handtag som funnits i produktportföljen i många år och som fortsätter att vara ett populärt val hos våra kunder. Designen gör så att det passar i nästan alla kök, oavsett om det ska monteras i ett trendigt eller mer klassiskt kök. 1353 passar i alla hemmets rum.

Vill man lyfta känslan i rummet ytterligare lite till så finns även 1353 i olika utföranden av läderlindat och lädersvept.

  • Finns som Care-modell i Svart och Rostfri Look med ett skyddande ytbehandling, läs mer nedan.
Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 31193-C Kategorier: , , , Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • c/c mått:  87 mm, 96 mm, 128 mm, 192 mm
  • Djup: 34 mm
  • Bredd: 7 mm

Care-modeller

Care-modeller skyddas från en beläggning av bakterier genom en ytbehandling med antibakteriella egenskaper. Denna reagerar och tar död på bakterier på den lackerade ytan med hela 85% på 15 minuter och 99,5% på 2 timmar. En mer hygienisk produkt resulterar i att antalet överförda bakterier minskar både till användaren och produkter i dess närmiljö. Denna teknologi kan inte ersätta god hygien och rengöringsrutiner.

Polerad mässing
Åldras inte när det kommer i kontakt med luft, utan kommer behålla sitt ursprungliga utseende över tid.

Polerad obehandlad mässing
Handtaget är polerat men har inte fått någon ytlackering. Det är svårt att se skillnad på ett nytt handtag som är polerad mässing och obehandlad polerad mässing, men det obehandlade handtaget kommer få patina med tiden.

Obehandlad mässing
Handtaget är varken lackat eller polerat och får därför en mattare yta som får patina med tiden.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Utförande

, , , , , ,

C/C-mått

, , ,

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …