Handtag Beslag Design Floid

Floid är ett elegant handtag i vintage-stil som passar i det lantliga och moderna köket. Det finns i två olika längder, 128 och 192 mm och 2 olika utföranden, antik mässing och matt svart. Passar bra att kombinera med knoppen Floid i samma utföranden.

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Produkten har utgått

Artikelnr: SH-10511130660 Kategori: Etikett:
Varumärke:Beslag Design

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Ytterligare information

Utförande

,

C/C-mått

,

1 recension av Handtag Beslag Design Floid

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
  1. 5 av 5

    Jakub (Verifierad köpare)

    Verifierad recensionVerifierad recension - visa originaletExtern länk

    Fantastiskt alternativ till IKEA:s bronsfärgade NYDALA beslag. Design Floid beslagen ser fina ut, med viktigaste aspekten är att de är mer funktionella. Exempelvis så är lådor med IKEA:s NYDALA baslaget svårare att öppna än Design Floid beslaget. Med Design Floid kan man jämförelsevis öppna en låda med ett finger.

    (0) (0)

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du kanske också gillar …