Handtag Beslag Design Graf Big

Beslag Designs succéserie Graf växer inte bara i den bemärkelsen att sortimentet blir större utan knopparna och handtagen i serien växer rentav och får utökade dimensioner. Nu är nämligen Graf Big här! Handtagen får en större diameter på 14mm som ger ett kraftigare grepp perfekta för dörrar och skåp med stora dimensioner.

Graf är en tuff serie i industriell design med greppvänlig struktur. Ruffa till omgivningen med ett par av de här handtagen eller knopparna med en utökad och kraftigare radie. Graf Big lanseras precis som övriga produkter i serien i utförandena svart rostfri look och mässing. Perfekta till dörrar skåp och möbler – i sovrum badrum och kök. Passar såväl det egna hemmet som den offentliga miljön.

Den lättrade ytan gör handtagen och knopparna extra härliga att greppa. Det gör att Graf därför skapar en optimal kombination mellan det praktiska och estetiska.

Matcha gärna Graf Big med Graf Mini

Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 412961663-C Kategorier: , Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • Mått c/c 192: (Bredd x Djup x Höjd) 14x41x224 mm
  • Mått c/c 320: (Bredd x Djup x Höjd) 14x41x352 mm
  • Mått c/c 2×584 1168: (Bredd x Djup x Höjd)  14x41x1200 mm

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.