Handtag Beslag Design Ink Gjutjärn

Handtag Ink ingår i en läcker serie av gjutjärn.

I samarbete med den tyska designduon kaschkasch och danska kamperform har Furnipart tagit fram en gjutjärnskollektion som består av fyra handtag – Ink Pagoda och Pen.

Den prisbelönta tyska designduon kaschkasch har tidigare designat för varumärken som HAY Normann Copenhagen och Zeitraum för att bara nämna några. Designduon är kända för sina tidlösa projekt och Ink och Pen är ännu ett bevis på deras förmåga att skapa innovativa och utrycksfulla projekt. Handtag Pagoda är designat av danska kamperform. Materialet i gjutjärn är grunden för designen den skapar en struktur vilket gör handtagen både stilrena och inbjudande.

183 kr

2-5 vardagar
Artikelnr: 343515-11-BE Kategorier: , Tagg:
Varumärken:Beslag Design
  • c/c: 32 mm
  • Längd: 64 mm
  • Bredd: 30 mm
  • Djup: 32 mm

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Mer information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du har lagt denna artikel i kundvagnen: