Handtag Beslag Design Pen Gjutjärn

Handtag Pen ingår i en läcker serie av gjutjärn.

I samarbete med den tyska designduon kaschkasch och danska kamperform har Furnipart tagit fram en gjutjärnskollektion som består av fyra handtag – Ink Pagoda och Pen. Den prisbelönta tyska designduon kaschkasch har tidigare designat för varumärken som HAY Normann Copenhagen och Zeitraum för att bara nämna några. Designduon är kända för sina tidlösa projekt och Ink och Pen är ännu ett bevis på deras förmåga att skapa innovativa och utrycksfulla projekt.

Handtag Pagoda är designat av danska kamperform. Materialet i gjutjärn är grunden för designen den skapar en struktur vilket gör handtagen både stilrena och inbjudande.

Produkten har utgått

2-5 vardagar
Tillgänglighet: Slut i lager Artikelnr: 343530-11-BEN Kategorier: , Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • c/c: 128 mm
  • Bredd: 183 mm
  • Djup: 11 mm
  • Höjd: 32 mm

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.