Montagelim Design4Bath i.CRYSTAL+ (PLUS) transparent

Limmet som är helt transparent! Perfekt till limning mot glas och speglar eller fastsättning och fogning av WC.
200ml smart limpatron där inga extra verktyg behövs!

i.CRYSTAL är ett helt transparent lim och fogmassa perfekt att montera på glas och andra produkter där det visuella är väsentligt. i.CRYSTAL är det perfekta limmet till fastsättning av WC-stolar (både till lim och fog).

i.CRYSTAL är den perfekta produkten där fogen är synlig och där limmet också används som tätande fog. i.CRYSTAL är ett ovanligt starkt och revolutionerande transparent monteringslim. Foga och limma inne och ute och mot alla typer av material: glas speglar metall trä eller betong. Genomför provlimning/fogning för bästa resultat mot målade ytor. Godkänd som innefog enligt EN 15651-1. Övermålningsbar med dispersionfärger. Rekommenderas att genomföra provmålning för att verifera rätt resultat.

1-komponents transparent lim baserat på silanbehandlade polymerer (hybrid). Fri från lösningsmedel isocyanater och PVC mjukgörare. Har en hög sluthållfasthet är elastiskt genomhärdar snabbt vibrationshämmande och ljuddämpande. i.CRYSTAL har en god väder- och åldringsbeständighet och är luktlös. Limmet kan också demonteras fullt. Certifierad enligt EMICODE® EC 1 Plus.

Produkten har utgått

2-5 vardagar
Tillgänglighet: Slut i lager Artikelnr: 1000-44-DEH Kategori: Etikett:
Varumärke:Design4Bath

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Varumärke

Design4Bath

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.