i.CRYSTAL transparent montagelim Design4Bath

Limmet som är helt transparent! Perfekt lim för WC-stol samt till limning mot t.ex. glas och speglar och synliga detaljer.
310ml patron.

i.CRYSTAL är ett helt transparent lim och fogmassa perfekt att montera på glas och andra produkter där det visuella är väsentligt. i.CRYSTAL är det perfekta limmet till fastsättning av WC-stolar (både till lim och fog).

i.CRYSTAL är den perfekta produkten där fogen är synlig och där limmet också används som tätande fog. i.CRYSTAL är ett ovanligt starkt och revolutionerande transparent monteringslim. Foga och limma inne och ute och mot alla typer av material: glas speglar metall trä eller betong. Genomför provlimning/fogning för bästa resultat mot målade ytor. Godkänd som innefog enligt EN 15651-1. Övermålningsbar med dispersionfärger. Rekommenderas att genomföra provmålning för att verifera rätt resultat.

1-komponents transparent lim baserat på silanbehandlade polymerer (hybrid). Fri från lösningsmedel isocyanater och PVC mjukgörare. Har en hög sluthållfasthet är elastiskt genomhärdar snabbt vibrationshämmande och ljuddämpande. i.CRYSTAL har en god väder- och åldringsbeständighet och är luktlös. Limmet kan också demonteras fullt. Certifierad enligt EMICODE® EC 1 Plus.

340 kr

Visa varukorg
2-5 vardagar
Artikelnr: 1000-40-DEH Kategori:
Varumärken:Design4Bath

Varumärke

Design4Bath

Mer information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.