Ifö duschkabin Solid SKP

Den femkantiga formen skapar inte bara mer utrymme i badrummet. Formen i sig signalerar genom sina tydliga linjer och stabila intryck en självsäker och sparsmakad enkelhet. Stabiliteten märks även i det dagliga användandet. Dörr, duschhandtag, munstycke, hjulupphängning, profiler – allt arbetar tillsammans i en solid känsla som skapar välbefinnande och bekvämlighet. Ifö Solid är kabinen som tillgodoser höga krav på
funktionalitet, rengöringsvänlighet och lång hållbarhet.

Utförande:
Du kan få Ifö Solid utrustad med standard- eller lyxpelare, Art. Den senare Art har utöver standardutförandet takdusch och 2 duschmunstycken.

Välj mellan:
VK: klart härdat säkerhetsglas (K) med vitlackerade profiler (V)
NK: klart härdat säkerhetsglas (K) med naturanodiserade profiler (V)
VS: Screentryckt härdat säkerhetsglas (S) med vitlackerade profiler (V)
NS: Screentryckt härdat säkerhetsglas (S) med naturanodiserade profiler (N)
NR:  Rökfärgat härdat säkerhetsglas (R) med naturanodiserade profiler (N)

Teknisk information:

  • 90x90cm
  • Höjd: 210-215cm, se även måttskiss under bilder

I leveransen ingår:
Ifö Solid duschkabin SKP levereras komplett med integrerad termostatblandare, slang och duschstång, avställningshylla, handtag, hårsil och vippbar dörr för enkel rengöring. Medföljer även utloppsrör, silikon, gummiskrapa, monteringsanvisning och sköteselråd.

Bra att veta:
Dörren öppnas åt båda hållen, har hjul upp- och nedtill och är försedd med avhoppningsskydd. Den stabila konstruktionen har profiler som är limmade direkt mot glaset. Kabinen har heller inga synliga skruvar, där smuts annars brukar samlas. Kabinkaret är tillverkat i emaljerad stålplåt och har uppvikt kant vilket innebär att monteringen kan göras utan silikonering. Det är lätt att dra fram kabinen vid rengöring eftersom de ställbara fötterna är rundade.
12 234,00 kr
Gäller till och med ...
LAGERSTATUS: 2-5 vardagar
ARTIKELNUMMER: 1957
Mer information
Leveranstid2-5 vardagar
VarumärkeIfö
ProduktgruppStandard
Write Your Own Review
Skriv en recension om:Ifö duschkabin Solid SKP
Helhetsbetyg