Ifö duschkabin Solid SKR

Ifö Solid har en stilren design, med sin kvartsrunda form och sina bockade dörrar. Kabinen är ritad av Knud Holscher, vilket innebär att den passar mycket bra ihop med såväl möbler, och tvättställ som WC-stolar från Ifö. Bakom kabinens vackra yttre finns en rad detaljer som tillsammans möter högt ställda krav på funktionalitet, rengöringsvänlighet och lång livslängd.

 

Exempelvis är dörrarna utrustade med hjul såväl uppe som nere, för att öppning och stängning ska gå så smidigt som möjligt. Samtidigt har dörrarna avhoppningsskydd, för säkerhets skull. Dörrar, duschhandtag, munstycke, hjulupphängning, profiler – allt arbetar tillsammans i harmoni vilket skapar välbefinnande och bekvämlighet. Du kan få Ifö Solid utrustad med standard- eller lyxpelare. Den senare har bland annat takdusch och duschmunstycken.


Ifö Solid duschkabin SKR levereras komplett med integrerad termostatblandare, slang och duschstång, avställningshylla, handtag, hårsil och två vippbara dörrar för enkel rengöring. Den stabila konstruktionen har vitlackerade eller naturanodiserade profiler som är limmade direkt mot glaset. Kabinen har heller inga synliga skruvar, där smuts annars brukar samlas.
Kabinkaret är tillverkat i emaljerad stålplåt och har uppvikt kant vilket innebär att monteringen kan göras utan silikonering. Det är lätt att dra fram kabinen vid rengöring eftersom de ställbara fötterna är rundade. Kabinen finns med klart, screentryckt eller rökfärgat härdat säkerhetsglas.

 

14 602,00 kr
Gäller till och med ...
LAGERSTATUS: 2-5 vardagar
ARTIKELNUMMER: 1955
Mer information
Leveranstid2-5 vardagar
VarumärkeIfö
ProduktgruppStandard
Write Your Own Review
Skriv en recension om:Ifö duschkabin Solid SKR
Helhetsbetyg