Kandre Nordia, Silvermetallic

Kandre Nordia speciellt avsedd för WC-stolar med smal front.

Sitsen har en stomme av utvald träfiber som är helt täckt av glasfiberarmerad polyester. Ytan är lackerad med polyuretanlack. Denna lack är resistent mot de flesta kemikalier. Sitsens beslag är tillverkade av seg och slagtålig polyamid.

Montering

Sitsen kan monteras på WC-stolar där centrumavståndet mellan fästhålen är mellan 130 -180 mm. Framåt och bakåt kan sitsen justeras ca. 20 mm. Sitsen monteras enkelt utan verktyg.

Sitsen finns även i en variant med beslag som passar WC-stolar med ett centrumavstånd mellan 80 – 250 mm ( framförallt äldre stolar ). Denna sits finns endast i vitt. art. nr. 21001 den hittar du här.

 

Rengöring

Sitsen kan lätt rengöras på plats men kan också enkelt “snäppas” loss för rengöring. Använd vanliga milda rengöringsmedel som inte innehållande slipmedel. Rengöringshjälpmedel som stålull och grön fibersvamp repar ytan. Starka alkalier samt lösningsmedel som tex. thinner och aceton kan göra ytan matt.

 

Passar bra till

  • IFÖ: Cera Ceranova City
  • IDO: Evita
  • Gustavsberg: Epic

 

870 kr

Produkten har utgått

2-5 vardagar
Tillgänglighet: Slut i lager Artikelnr: 18465 Kategori:
Varumärken:Kandre

Varumärke

Kandre

Det är först när du sitter på en KAN-sits som du förstår skillnaden. En sobert diskret lack med en kärna av trä gör KAN-sitsen unik. Med en 60-årig historia har KAN blivit ett välrenommerat varumärke som symboliserar en unik kvalitet kombinerat med stilren svensk design. Kandres historia sträcker sig tillbaka till 1948, året då entreprenören Viktor Kandre påbörjade sin tillverkning av den högkvalitativa KAN-sitsen. Idag har företaget behållit kvalitet och design, men i än mer raffinerad form och med ett stort inslag av exklusivitet. Vi är mycket stolta att kunna erbjuda ett unikt urval från de klassiska 2001 och 3001 till Exclusive-serien. Det är först när du sätter dig på en KAN-sits som du förstår skillnaden.

Mer information

Vikt 0.1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.