-10%

Kandre toalettsits, Kan (2001) EXCLUSIVE med soft closing, VIT

Kan Exclusive har en stomme av utvald träfiber som är helt täckt av glasfiberarmerad polyester. Ytan är lackerad med polyuretanlack. Denna lack är resistent mot de flesta kemikalier.

Sitsen är försedd med ett unikt mjukstängande gångjärn av metall. Detta gångjärn fungerar så att när man släpper ner sitsen mot WC-stolen så sjunker sitsen mjukt och ljudlöst ner mot stolen.

 

Utförande:

Vit

 

Montering:

Sitsen kan monteras på WC-stolar där centrumavståndet mellan fästhålen är mellan 150-200 mm. Framåt och bakåt kan sitsen justeras ca 20 mm. Sitsen monteras enkelt enligt monteringsinstruktionen på baksidan av förpackningen. När sitsen är rätt fixerad på WC-stolen är det viktigt att dom två små insexskruvarna dras åt ordentligt med den medföljande insexnyckeln.

 

Rengöring:

Sitsen kan lätt rengöras på plats. Använd vanliga milda rengöringsmedel (ej innehållande slipmedel). Rengöringshjälpmedel som stålull och grön fibersvamp repar ytan. Starka alkalier samt lösningsmedel som t.ex. thinner och aceton kan göra ytan matt.

 

Skrotningsanvisning:

Sitsen får lämnas i sin helhet som brännbart avfall och skall tas om hand enligt kommunens lokala föreskrifter.

1 647 kr

Visa varukorg
2-5 vardagar
Artikelnr: 41002-KAE Kategori:
Varumärken:Kandre

Varumärke

Kandre

Det är först när du sitter på en KAN-sits som du förstår skillnaden. En sobert diskret lack med en kärna av trä gör KAN-sitsen unik. Med en 60-årig historia har KAN blivit ett välrenommerat varumärke som symboliserar en unik kvalitet kombinerat med stilren svensk design. Kandres historia sträcker sig tillbaka till 1948, året då entreprenören Viktor Kandre påbörjade sin tillverkning av den högkvalitativa KAN-sitsen. Idag har företaget behållit kvalitet och design, men i än mer raffinerad form och med ett stort inslag av exklusivitet. Vi är mycket stolta att kunna erbjuda ett unikt urval från de klassiska 2001 och 3001 till Exclusive-serien. Det är först när du sätter dig på en KAN-sits som du förstår skillnaden.

Mer information

Vikt 0.1 kg

1 recension av Kandre toalettsits, Kan (2001) EXCLUSIVE med soft closing, VIT

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. 5 av 5

  Kjell (Verifierad köpare)

  Verifierad recensionVerifierad recension - visa originaletExtern länk

  Helt perfekt!

  Hade du nytta av denna recension?
  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.