Knopp Beslag Design Como Big

Como Big har en stilren och tidlös design. Den större diametern på Como Big gör att knoppen sticker ut och enkelt drar blickarna till sig. Knoppen gör sig extra bra på förvaringsmöbler som tillexempel garderober, byråer eller kommoden i badrummet men fungerar exakt lika bra som köksknopp.

Como Big finns i samma utföranden som sin lillebror Como: rostfri look, krom, mattsvart, polerad mässing och borstad mässing.

Den större diametern på Como Big gör att den med fördel även kan användas som krok. Perfekt för upphängning av handdukar i badrummet eller jackan i hallen. Lika praktisk som snygg inredningsdetalj.

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Produkten har utgått

Artikelnr: SH-10511130664 Kategorier: , Etikett:
Varumärken:Beslag Design
 • Artikelbredd: 41 mm
 • Artikeldjup: 25 mm
 • Artikellängd: 41 mm
 • Modell: Knopp

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

1 recension av Knopp Beslag Design Como Big

1,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
0%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
100
100%
 1. 1 av 5

  Carina (Verifierad köpare)

  Verifierad recensionVerifierad recension - visa originaletExtern länk

  Fick bara 4 av de 7 beställda knopparna. Besviken!

  (0) (0)

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.