Borrmall värde 129 kr på köpet när du handlar handtag eller knoppar för minst 995 kr.

Knopp Beslag Design Dalby

Charmerande lite knopp i utförandena polerade koppar, polerad mässing eller polerad obehandlad mässing. Finns i polerad mässing och polerad obehandlad mässing. Obehandlad mässing får en fin patina med tiden.

Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 18771 Kategorier: , Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • Diameter: 25 mm
  • Höjd: 20 mm

Mässing polerad

Polerad och lackerad mässing. Detta utförande är blank mässing som inte åldras eller patineras med tiden då den är lackerad och inte kommer i kontakt med luft eller andra element.

Mässing polerad obehandlad

Polerad mässing. Ej lackerad. Detta utförande är polerad blank mässing som både åldras och patineras eftersom den inte är lackerad. Helt ny är det svårt att se skillnad jämfört med den lackerade. Tittar man noga kan man dock se en oljig yta på den lackerade som skimrar i blått.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Utförande

, ,

Diameter

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.