Knopp Beslag Design Dalby

Finns i polerad mässing och polerad obehandlad mässing. Obehandlad mässing får en fin patina med tiden.

88 kr

Nollställ
Artikelnr: 18771 Kategori:
Varumärken:Beslag Design
  • Diameter: 25 mm
  • Höjd: 20 mm

Mer om mässing

Mässing polerad

Polerad och lackerad mässing. Detta utförande är blank mässing som inte åldras eller patineras med tiden då den är lackerad och inte kommer i kontakt med luft eller andra element.

<strong>M&auml;ssing polerad obehandlad</strong>

Polerad m&auml;ssing. Ej lackerad. Detta utf&ouml;rande &auml;r polerad blank m&auml;ssing som b&aring;de &aring;ldras och patineras eftersom den inte &auml;r lackerad. Helt ny &auml;r det sv&aring;rt att se skillnad j&auml;mf&ouml;rt med den lackerade. Tittar man noga kan man dock se en oljig yta p&aring; den lackerade som skimrar i bl&aring;tt.

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Mer information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.


Bli först med att recensera “Knopp Beslag Design Dalby”


Utvalda Produkter

Kundernas favoriter

Du har lagt denna artikel i kundvagnen: