Knopp Beslag Design Floid

Floid är en knopp i vintage-stil med minimalistisk design och passar bra i alla kök och badrum och som möbelknopp. Denna runda knoppen har en cylindrisk fot som gör den en enkel att montera på lådor och skåpdörrar. Den finns i två utföranden – matt svart och antik mässing – och kan kombineras med ett oändligt antal färger och möbler.

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Produkten har utgått

Artikelnr: SH-10511130661 Kategori: Etikett:
Varumärke:Beslag Design
  • Artikelbredd: 14 mm
  • Artikeldjup: 30 mm
  • Artikellängd: 14 mm

Ytterligare information

Utförande

,

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

1 recension av Knopp Beslag Design Floid

  1. 5 av 5

    Jakub (verifierad ägare)

    Superiort alternativ till IKEA:s bronsfärgade NYDALA knopp. IKEA:s knopp har för liten knoppyta för att kunna bekvämt öppna ett köksskåp. Jämförelsevis så är Design Floid knoppen jättefin, samtidigt som det är oerhört mycket enklare att öppna skåpsluckor, och övre lådor i köket.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.