Knopp Beslag Design Floid

Floid är en knopp i vintage-stil med minimalistisk design och passar bra i alla kök och badrum och som möbelknopp. Denna runda knoppen har en cylindrisk fot som gör den en enkel att montera på lådor och skåpdörrar. Den finns i två utföranden – matt svart och antik mässing – och kan kombineras med ett oändligt antal färger och möbler.

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Produkten har utgått

Artikelnr: SH-10511130661 Kategori: Etikett:
Varumärke:Beslag Design
 • Artikelbredd: 14 mm
 • Artikeldjup: 30 mm
 • Artikellängd: 14 mm

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Ytterligare information

Utförande

,

1 recension av Knopp Beslag Design Floid

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. 5 av 5

  Jakub (Verifierad köpare)

  Verifierad recensionVerifierad recension - visa originaletExtern länk

  Superiort alternativ till IKEA:s bronsfärgade NYDALA knopp. IKEA:s knopp har för liten knoppyta för att kunna bekvämt öppna ett köksskåp. Jämförelsevis så är Design Floid knoppen jättefin, samtidigt som det är oerhört mycket enklare att öppna skåpsluckor, och övre lådor i köket.

  (0) (0)

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.