Kontakta oss

Butiken har stängt

För reklamationer och övriga produktfrågor ber vi dig kontakta tillverkaren.

Returer

Vid eventuell retur, kontakta alltid vår kundtjänst för instruktioner. Vi tar endast emot returer som har föranmälts till kundtjänst. Observera att du själv måste stå för transportkostnaden för returen. Reglering av returkostnaden sker vid återbetalningen, normalt 20 procent av varans värde.

Transportskador

  • Anmäl alltid skadan direkt till chauffören och till transportbolaget som levererade varan
  • Kontakta sedan kundsupport

Vid eventuell synlig transportskada eller saknat gods måste du själv anmäla detta direkt till chauffören alternativt till transportbolaget som levererade varan, se telefonnummer nedan. Kontrollera därför att alla kollin är med och att emballaget ser helt ut. Om det finns märken på emballaget som skulle kunnat orsaka skada på produkten be alltid chauffören skriva det på fraktsedeln. Detta underlättar hanteringen av eventuell transportskada och tiden innan ersättningsvara kan skickas. Kontakta därefter alltid Smarthetms kundtjänst via telefon eller e-post. Vilken transportör som använts hittar du på fraktsedeln som följer med leveransen. Telefonnummer DHL: 0771-345 345 Telefonnummer Schenker: 031- 703 80 00 Telefonnummer Postnord: 020-23 22 21.

Integritetspolicy och personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen (PuL). Det är viktigt för oss på Smarthem.se att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss. Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig besöker och handlar på Smarthem.se.

Genom att kontakta oss via e-post, chat eller formulär accepterar du vår integritetspolicy.