Miljövänlig Halkskydd ZeoFriction

Effektiv ned till -50 C - ZeoFriction är inget smältmedel
Genom att absorbera fukt på ytan fastnar ZeoFriction på is och snö och ger en varaktig sandpapperseffekt på asfalt, sten, betong, trä - överallt där man vill ha halkfritt. 100 % ekologisk - Fri från tillsatser, salter, kemikalier och färgämnen. Innehåller inget fritt kisel. Korroderar varken sten, betong eller metall. 100 % giftfri naturlig zeolit - Irriterar inte djurtassar och är helt ofarligt att förtära. Är mindre hårt än sand och flis och därför skonsamt mot marksten och golvmaterial. Behöver inte sopas upp till våren. Smulas sakta till fint pulver när det blir barmark och rinner bort med vårregnen. Kan också med fördel sopas ut i rabatter och på gräsytor där det blir till utmärkt jordförbättring som magasinerar vatten och näringsämnen. Naturligt alternativ till gatusalt och vägsalt.
  • ZeoFriction är en 100 % ekologisk och naturlig produkt och t.o.m. OMRI-registrerad att använda vid organisk odling
  • Studier visar upp till 7 gånger så hög friktion med ZeoFriction vid ishalka och underkylt regn jämfört med traditionell halkbekämpning
  • ZeoFriction är ett miljövänligt, vulkaniskt mineral med mycket hög friktion och helt fritt från tillsatser som salter, kemikalier och färgämnen
  • När ZeoFriction aktiveras mörknar den vilket är en signal om att det är säkert att gå, cykla eller köra bil
  • Fungerar ner till -50 C°
  • 1 dl ZeoFriction räcker till en yta på ca 5 m2, 5-liter till 250 m2. 20kg till ca 1000m2
195,00 kr
Gäller till och med ...
LAGERSTATUS: 2-5 vardagar
ARTIKELNUMMER: 513474193-C
  • 5 liter räcker till 250 
  • 20 kg räcker till 1000 m²
  • Kornstorlek: 1,5-2,5 mm

Ekologisk halkbekämpning av vägar och ytor med miljövänliga zeoliten ZeoFriction

Vanliga material som används för halkbekämpning som sand, stenflis och salt, har visat sig ha negativa effekter på både miljö och infrastruktur. ZeoFriction är ett miljövänligt alternativ som är högeffektivt mot halka och helt baserat på naturliga zeoliter.

Till skillnad från salter är ZeoFriction inget smältmedel utan ett naturligt vulkaniskt mineral för halkbekämpning. ZeoFriction absorberar den tunna vattenfilm som finns på ytan av is och snö och fastnar där. Resultatet blir en varaktig sandpapperseffekt på asfalt, sten och trä – överallt där man vill ha ett högeffektivt halkskydd.

Mer information hittar du här

Produktdata
Leveranstid2-5 vardagar
VarumärkeSmarthem Collection
ProduktgruppFastighet, Kontor, Säsong Vinter, Presenttips
Extra benämningEkologiskt halkskydd.
Nyheter3 dec 2019
Write Your Own Review
Skriv en recension om:Miljövänlig Halkskydd ZeoFriction
Helhetsbetyg