Mulltoa 65

Med den nya ai–tekniken anpassar sig toaletten själv efter behov – automatiskt och intelligent!

MullToa 65ai och 55ai (beteckningen ai står för auto intelligence) tillhör den en ny generation Mulltoa som själv anpassar kapaciteten. MullToa fungerar för många användare i tät följd utan väntetid även ”spolningen” är automatisk. I Mulltoa komposteras avfall och papper direkt med hjälp av en sinnrik teknik som gör det maximalt enkelt och bekymmersfritt för den som använder toaletten.

Självklart är toaletterna snygga och fräscha med heltäckande insynsskydd för att öka enkelhet och komfort.

 • MullToa 65ai är marknadens enda biologiska toalett som är miljögodkänd och försedd med Svanenmärkning.

fr. 15 950 kr

Nollställ
Artikelnr: mulltoa-ai Kategori:
Varumärken:Mulltoa

Mulltoa 65 ai

MullToa 65ai är vårt flaggskepp och den enda toaletten på svenska marknaden som klarat de omfattande kraven för miljömärkning enligt Svanen. Toaletten har stor kapacitet och är så bekväm att man lätt glömmer att det inte är en vanlig toalett.

MullToa 65ai har klarat de mest omfattande testen som finns vad gäller miljökrav driftsekonomi funktionskrav och kvalitet.

 • Kapacitet: 4-6 personer i fritidsbruk 4 personer vid permanent bruk
 • Max effekt: 355 W
 • Mått: Höjd 66 x Bredd 65 x Djup 81 cm
 • Erforderlig golvyta: 65 x 135 cm
 • Sitthöjd: 51 cm

Mulltoa 55 ai

MullToa 55ai är som MullToa 65ai förutom att kapaciteten vid vanlig användning och tillfällig extrabelastning inte är riktigt så omfattande. Skillnaden mellan de två är storleken på toaletten.

Är ni inte i behov av den större kapaciteten men vill ha en toalett med samma fina egenskaper som MullToa 65ai så är detta modellen för er.

 • Kapacitet: 4 personer i fritidsbruk
 • Max effekt: 355 W
 • Mått: Höjd 65 x Bredd 55 x Djup 71 cm
 • Erforderlig golvyta: 55 x 110 cm
 • Sitthöjd: 51 cm

Med MullToa får ni en snygg lättskött och lyxig biologisk toalett till fritidshuset utan avlopp. Den är svensktillverkad och en sann miljövän. Inga kemikalier; bara natur! Använd den som vilken vanlig toalett som helst. Det speciella med MullToa är att den biologiska nedbrytningsprocessen sker i toaletten tack vare en patenterad teknik som gjort MullToa till den mest sålda biologiska toaletten i landet. MullToa är näst intill underhållsfri bekväm fräsch och snygg som en vanlig toalett. Och när det är dags för att bära ut en liten mullåda (1-2 gånger per säsong vid fritidsbruk) är det endast 5-10 procent kvar som nu förvandlats till finaste mull som en gåva tillbaka till naturen. Enkelt bekvämt rent och fräscht samt långsiktigt hållbart.

Varumärke

Mulltoa

Mer information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du har lagt denna artikel i kundvagnen: