Om Smarthem.se

Den gröna färgen står för harmonistabilitetuthållighetSmarthem helt enkelt!

Vi är ett e-handelsföretag inom inredning och beslag till kök, bad och tvättstuga. Smarthem.se har funnits på nätet sedan 2004 och har under åren utvecklats till en av de äldsta och mest rutinerade aktörerna på marknaden inom detta område.


Från en smart strykbräda till smarthem

2004 satt tre bröder i Norrköping och funderade över hur de skulle kunna sälja den smarta utfällbara strykbrädan Minie. Med entreprenörskapet i blodet och brinnande engagemang beslöt sig bröderna för att Internet var det självklara valet för att få fart på försäljningen. Tanken var sälja unika produkter med smarta lösningar för att skapa ett smart hem.

Snabba leveranser

Brödernas vision om de smarta hemmen fick till en början bli ett sidoprojekt, de drev redan familjeföretaget som de förvaltade i femte generationen. Men det tog inte lång tid innan beställningarna började komma. De första lokala kunderna kunde få sin leverans senare samma dag personligen överlämnad av Joel och Petter i en liten röd Golf.

Mer än bara smarta produkter

Men nu finns det ju så mycket fler smarta produkter än bara en utfällbar strykbräda. Sortimentet utvidgades. Kryddfack, bestickfack, och torkställningar kunde man hitta om man klickade in på Smarthem.se 2004. Detta var också året då gör-det-själv- vågen svalde även Sverige. Efterfrågan på inredning till badrum och tvättstugor var stor. Även kök skulle renoveras.
Brödernas erfarenheter av renovering och byggbranschen satte en hög ambitionsnivå och leverantörer handplockades för att utöka sortimentet. Att sälja kvalité har alltid varit en självklarhet. Det ger en trygghet både för kunden och för oss.

Den röda Golfen, en symbol för vår flexibilitet

Smarthem fick växa i sin egen takt på en stabil grund och blev 2006 ett eget aktiebolag.
I dag har Smarthem 5 anställda, ett omsorgsfullt sammansatt arbetslag för att kunna ge bästa service till dig. Som e-handel kan företag lätt försvinna i mängden och uppfattas som anonyma. För att undvika detta är tillgängligheten och responsen från en väl fungerande kundservice viktig. Inget köp är självklart utan ett förtroende från kunden. Vårt ansvar är att ge dig den hjälp du behöver genom hela köpprocessen. Från idé till levererad vara.
Självklart är vi certifierade enligt Trygg e-handel och medlemmar av SDH (Svensk distanshandel).

Fördelarna att handla via Internet är många. Idag har det blivit ett naturligt sätt att handla på.
Som kund får du tillgång till hela sortimentet dygnet runt. Du kan göra ditt köp när du vill och i den takt som passar dig. Du kan enkelt jämföra priser och varumärken.

En av Smarthems grundstenar är snabba och trygga leveranser. Därför levereras varorna fraktfritt i hela Sverige. När du som kund står bland många val av badkar, duschväggar och badrumsmöbler, ska du inte behöva oroa dig över höga fraktkostnader och krånlig logistik. Den röda Golfen som tidigare körde varor lokalt i Norrköping är utbytt mot mer etablerade fraktbolag. Dagligen levererar vi till nöjda kunder i hela Sverige. Men Golfen är fortfarande en symbol för vår flexibilitet.

Grönt är skönt

Det finns flera orsaker till den gröna färgen som har präglat Smarthem.se sedan starten.

När de första skisserna på Smarthem hamnade på webben hade varje produktkategori en egen färg. Badrumskategorin var blå, kökskategorin var röd, tvättstugekategorin var gul och hemkategorin var lila. De produkter som inte passa in under någon av dessa kategorier hamnade under det vi kallade "den gröna kategorin".

Den gröna färgen symboliserar dessutom harmoni, stabilitet och uthållighet vilket rimmar väl med vårt sätt att jobba här på Smarthem.se.


Vår historia i korta drag

Smarthem.se 2004
Smarthem.se på Hem och Villamässan 2006
22 Framgångsrika E-handlare
Hem och Villa 2008
Trygg E-handel
office-4
office-4
office-4

Vi är Smarthem.se

Kontakta Kundsupport

Kundsupport

KUNDSUPPORT
kundsupport@smarthem.se
011-19 77 60
Tommy på Smarthem.se

Tommy

LAGER / KUNDSUPPORT
tommy@smarthem.se
011-19 77 63
Johanna på Smarthem.se

Johanna

KUNDSUPPORT
johanna@smarthem.se
011-19 77 60
Sara på Smarthem.se

Sara

KUNDSUPPORT
sara@smarthem.se
011-19 77 64
Petter på Smarthem.se

Petter

MARKNADSFÖRING / WEBB
petter@smarthem.se
011-19 77 62

@smarthem_se