Pedalhink Butterfly Simplehuman 10 liter

Perfekt pedalhinkarna för mindre ytor som t.ex badrummet. Den rymmer hela 10 liter så du behöver inte tömma den så ofta samtidigt så har den en platsbesparande form som gör den enkel att placera t.ex mellan wc-stolen och badrumskommoden. Locket är tvådelat och öppnas från mitten åt varsitt håll. Detta gör att pedalhinken inte bygger så högt då locket öppnas. Försedd med nylonfötter under till gör att den står stadigt utan att glida omkring samtidigt som det skyddar underlaget. Mjukstängande lock garanterar tyst och mjukstängning varje gång. Uttagbar innerhink av plast.

Pedalkonstruktionen är utprovad för minst 20 års daglig användning. Använd Simplehumans skräddarsydda innerpåse typ R för perfekt passform. Kompatibel även med vanliga matkassar.

 

Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 34227C Kategori: Etikett:
Varumärke:Simplehuman

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Utförande

Varumärke

Simplehuman

Simplehuman kommer från Kalifornien och är i dag ett globalt varumärke som är marknadsledare i flera Europeiska länder och i USA. Simplehuman har blivit känt för sina innovativa och stilrena köks-och badrumstillbehör. Varumärket leder utvecklingen inom t.ex diskställ, sminkspeglar, duschhyllor, avfallskärl och automatiska tvålpumpar. Simplehuman har erhållit en rad utmärkelser som Red dot Design Award 2013 och Housewares Innovation Award 2013 just för sin design och funktion.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.