Pushbricka Beslag Design Habit

Pushbrickan Habit är en genialisk lösning på ett välkänt problem i de många hem som idag har handtagslösa skåp och lådor i sina kök. Habit eliminerar problemet med fläckar efter bland annat fingeravtryck. Liten i storlek men stor i kvalité och design. Med sin ribbade yta fungerar Habit som en visuell identifiering som visar vart användaren ska trycka för att lådan eller skåpet ska öppnas.

Handtaget fästes med 3M VHB tejp vilket gör monteringen enkel utan att borra. VHB står för Very High Boundance och är 3Ms starkaste tejp.

89 kr

Nollställ
Artikelnr: 233903-C Kategori:
Varumärken:Beslag Design
  • Diameter: 3 5 mm
  • Bredd: 50 mm 
  • Höjd: 30 mm
  • Material: Zink
  • Designer: Furnipart & Steffensen & Wurtz
  • Fungerar bra tillsammans med K-Push.

Varumärke

Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Mer information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du har lagt denna artikel i kundvagnen: