Sensorstyrd Tvålpump Simplehuman ST104X

Simplehuman ST104X är en sensorstyrd beröringsfri tvålpump på 266 ml volym. Hygieniskt och smidigt. Den är mycket exakt, tvålen kommer på 0,2 sekunder och du slipper kladd och spill på tvättstället.

Tvålpumpen har ett uppladdningsbart lithium-jonbatteri som laddas upp med hjälp av den medföljande laddkabeln. En uppladdning räcker för 3 månaders daglig användning. Den är vattentät, IP-klass 67, dvs du kan spola av den under en kran. Det är enkelt att fylla på med ny tvål tack vare det stora trattformade påfyllningshålet i toppen av pumpen. Önskad tvålmängd kan varieras beroende på om du placerar handen direkt under pipen (ger lite tvål) eller längre ner så kommer större mängd. Använd Simplehumans flytande tvål i 1 liters refillförpackning alternativt annan flytande tvål eller diskmedel utan skrubbande ämnen.

  • Vattentät IP-klass 67 - du kan spola av den under en kran
  • 2 års garanti
915,00 kr
Gäller till och med ...
LAGERSTATUS: 2-5 vardagar
ARTIKELNUMMER: 33813C
  • Garanti 2 år
  • Tvåltyp flytande
  • Lämplig tvål simplehuman tvål + tvål utan skrubbande ämnen
  • Strömkälla Uppladdningsbart Lithium-jon
  • Uppladdning 3 månader på en uppladdning

En automatisk tvålpump från Simplehuman är mycket smidigare, bekvämare och enklare att använda än en manuell tvålpump. Har du vant dig så vill du nog aldrig gå tillbaka till en manuell tvålpump. En automatisk tvålpump är dessutom mycket mera hygienisk och minskar spridandet av bakterier och smuts eftersom du inte behöver röra vid den. Simplehumans automatiska tvålpumpar håller en hög kvalitet, de är användarvänliga och har en mycket högre precision än andra konkurrerande märken har. De nya uppladdningsbara automatiska tvålpumparna ST1043, ST1044 och ST1046 håller en oerhört hög klass på design och utförande. De höjer helt enkelt standarden i ditt badrum eller på din diskbänk. Simplehumans patenterade silikonventil håller tätt så du slipper dropp och tvålrester på handfatet.

Produktdata
Leveranstid2-5 vardagar
VarumärkeSimplehuman
ProduktgruppStandard
Write Your Own Review
Skriv en recension om:Sensorstyrd Tvålpump Simplehuman ST104X
Helhetsbetyg