Tvålpump Simplehuman Sensorstyrd

Simplehuman ST104X är en sensorstyrd beröringsfri tvålpump på 266 ml volym. Hygieniskt och smidigt. Den är mycket exakt tvålen kommer på 0 2 sekunder och du slipper kladd och spill på tvättstället.

Tvålpumpen har ett uppladdningsbart lithium-jonbatteri som laddas upp med hjälp av den medföljande laddkabeln. En uppladdning räcker för 3 månaders daglig användning. Den är vattentät IP-klass 67 dvs du kan spola av den under en kran. Det är enkelt att fylla på med ny tvål tack vare det stora trattformade påfyllningshålet i toppen av pumpen. Önskad tvålmängd kan varieras beroende på om du placerar handen direkt under pipen (ger lite tvål) eller längre ner så kommer större mängd. Använd Simplehumans flytande tvål i 1 liters refillförpackning alternativt annan flytande tvål eller diskmedel utan skrubbande ämnen.

 

 • Vattentät IP-klass 67 – du kan spola av den under en kran
 • 2 års garanti
Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 33813C Kategori: Etikett:
Varumärke:Simplehuman
 • Garanti 2 år
 • Tvåltyp flytande
 • Lämplig tvål simplehuman tvål + tvål utan skrubbande ämnen
 • Strömkälla Uppladdningsbart Lithium-jon
 • Uppladdning 3 månader på en uppladdning

 

En automatisk tvålpump från Simplehuman är mycket smidigare bekvämare och enklare att använda än en manuell tvålpump. Har du vant dig så vill du nog aldrig gå tillbaka till en manuell tvålpump. En automatisk tvålpump är dessutom mycket mera hygienisk och minskar spridandet av bakterier och smuts eftersom du inte behöver röra vid den. Simplehumans automatiska tvålpumpar håller en hög kvalitet de är användarvänliga och har en mycket högre precision än andra konkurrerande märken har. De nya uppladdningsbara automatiska tvålpumparna ST1043 ST1044 och ST1046 håller en oerhört hög klass på design och utförande. De höjer helt enkelt standarden i ditt badrum eller på din diskbänk. Simplehumans patenterade silikonventil håller tätt så du slipper dropp och tvålrester på handfatet.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Utförande

, , ,

Varumärke

Simplehuman

Simplehuman kommer från Kalifornien och är i dag ett globalt varumärke som är marknadsledare i flera Europeiska länder och i USA. Simplehuman har blivit känt för sina innovativa och stilrena köks-och badrumstillbehör. Varumärket leder utvecklingen inom t.ex diskställ, sminkspeglar, duschhyllor, avfallskärl och automatiska tvålpumpar. Simplehuman har erhållit en rad utmärkelser som Red dot Design Award 2013 och Housewares Innovation Award 2013 just för sin design och funktion.

2 recensioner av Tvålpump Simplehuman Sensorstyrd

5,0
Baserat på 2 recensioner
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. 5 av 5

  Christer Svensson (Verifierad köpare)

  Motsvarade förväntningarna har 2stycken nu

  (0) (0)
 2. 5 av 5

  Anonym (Verifierad köpare)

  Toppen nöjd! Motsvarade mina förväntningar . Saknade dock information om hur länge den ska laddas innan användning , googlade och hittade på annan leverantörs hemsida.

  (0) (0)

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.