Toalettsits Kandre KAN 3001

Kan 3001 är en designmässig vidareutveckling på den bästsäljande modellen (Kan 2001), med anpassning för nyare modeller av WC-porslin. KAN 2001- och KAN 3001-serierna tillverkas av FSC®-certifierad (licenskod C015268)* furu från
dalaskogarna. Genom att använda lokala leverantörer kortar vi transporterna och minskar påverkan på miljön. Ett skyddande överdrag av glasfiberarmerad polyester gör sitsen stark och stabil, och med en finish av högblank
lack blir den slät och hygienisk. En KAN-sits håller och ser fräsch ut i många år.

  • Passar till alla typer av toaletter
  • Passar bäst till nya wc-modeller som är lite smalare i framkant
  • För äldre toaletter rekomenderar vi Kan 2001
  • Med snabbfästen för enkel städning
  • Finns modell med mjukstängning (Exclusive)
699,00 kr
Gäller till och med ...
LAGERSTATUS: 2-5 vardagar
ARTIKELNUMMER: 406875751-C
  • Material: MDF
  • Garanti: 2 år
  • Exclusive: Med mjukstänging och snabbfästen
  • Classic: Ej mjukstängning

Modell Exclusive med mjukstäning och snabbfäste

KAN Exclusive, den lyxiga sitsen som lyfter hela badrummet. En sits som sofistikerat står ut från mängden med sin
exklusiva design, finish och enastående kvalitet. 

Modell Classic (ej mjukstängning)

KAN CLASSIC är vår storsäljande klassiker med snabbfäste. Med en kärna av trä och en högblank lackad yta, får du exklusivitet, komfort och en hållbar toalettsits med karaktär.

Montering

Sitsen kan monteras på WC-stolar där centrumavståndet mellan fästhålen är mellan 130 -165 mm (Classic), 150-200 mm (Exclusive). Framåt och bakåt kan sitsen justeras ca 20 mm. Sitsen monteras enkelt enligt monteringsinstruktionen på baksidan av förpackningen. När sitsen är rätt fixerad på WC-stolen är det viktigt att dom två små insexskruvarna dras åt ordentligt med den medföljande insexnyckeln.

Rengöring

Sitsen kan lätt rengöras på plats. Använd vanliga milda rengöringsmedel (ej innehållande slipmedel). Rengöringshjälpmedel som stålull och grön fibersvamp repar ytan. Starka alkalier samt lösningsmedel som t.ex. thinner och aceton kan göra ytan matt.

Garanti

Produkten har en garantitid om 2 år, som omfattar produktions och materialfel. Garantin är enbart giltig vid uppvisande av kvitto. Om ett fel kan avhjälpas med reservdel gäller det i första hand. För att garantin skall vara giltig får inte etiketten under ringen tas bort. Skrotanvisning: Sitsen får lämnas i sin helhet som brännbart avfall och skall tas om hand enligt kommunens lokala föreskrifter.

Produktdata
Leveranstid2-5 vardagar
VarumärkeKandre
ProduktgruppStandard
Extra benämningSits som passar alla nya toaletter.
Nyheter11 mar 2020
Write Your Own Review
Skriv en recension om:Toalettsits Kandre KAN 3001
Helhetsbetyg