Toalettsits Kandre KAN 3001

Kan 3001 är en designmässig vidareutveckling på den bästsäljande modellen (Kan 2001) med anpassning för nyare modeller av WC-porslin. KAN 2001- och KAN 3001-serierna tillverkas av FSC®-certifierad (licenskod C015268)* furu från
dalaskogarna. Genom att använda lokala leverantörer kortar vi transporterna och minskar påverkan på miljön. Ett skyddande överdrag av glasfiberarmerad polyester gör sitsen stark och stabil och med en finish av högblank
lack blir den slät och hygienisk. En KAN-sits håller och ser fräsch ut i många år.

 

 • Passar till alla typer av toaletter
 • Passar bäst till nya wc-modeller som är lite smalare i framkant
 • För äldre toaletter rekomenderar vi Kan 2001
 • Med snabbfästen för enkel städning
 • Finns modell med mjukstängning (Exclusive)
Rensa
Visa varukorg

Produkten har utgått

Artikelnr: 406875751-C Kategori: Etikett:
Varumärke:Kandre
 • Material: MDF
 • Garanti: 2 år
 • Exclusive: Med mjukstänging och snabbfästen
 • Classic: Ej mjukstängning

 

Modell Exclusive med mjukstäning och snabbfäste

 

KAN Exclusive den lyxiga sitsen som lyfter hela badrummet. En sits som sofistikerat står ut från mängden med sin
exklusiva design finish och enastående kvalitet.

 

Modell Classic (ej mjukstängning)

 

KAN CLASSIC är vår storsäljande klassiker med snabbfäste. Med en kärna av trä och en högblank lackad yta får du exklusivitet komfort och en hållbar toalettsits med karaktär.

 

Montering

 

Sitsen kan monteras på WC-stolar där centrumavståndet mellan fästhålen är mellan 130 -165 mm (Classic) 150-200 mm (Exclusive). Framåt och bakåt kan sitsen justeras ca 20 mm. Sitsen monteras enkelt enligt monteringsinstruktionen på baksidan av förpackningen. När sitsen är rätt fixerad på WC-stolen är det viktigt att dom två små insexskruvarna dras åt ordentligt med den medföljande insexnyckeln.

 

Rengöring

 

Sitsen kan lätt rengöras på plats. Använd vanliga milda rengöringsmedel (ej innehållande slipmedel). Rengöringshjälpmedel som stålull och grön fibersvamp repar ytan. Starka alkalier samt lösningsmedel som t.ex. thinner och aceton kan göra ytan matt.

 

Garanti

 

Produkten har en garantitid om 2 år som omfattar produktions och materialfel. Garantin är enbart giltig vid uppvisande av kvitto. Om ett fel kan avhjälpas med reservdel gäller det i första hand. För att garantin skall vara giltig får inte etiketten under ringen tas bort. Skrotanvisning: Sitsen får lämnas i sin helhet som brännbart avfall och skall tas om hand enligt kommunens lokala föreskrifter.

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Varumärke

Kandre

Det är först när du sitter på en KAN-sits som du förstår skillnaden. En sobert diskret lack med en kärna av trä gör KAN-sitsen unik. Med en 60-årig historia har KAN blivit ett välrenommerat varumärke som symboliserar en unik kvalitet kombinerat med stilren svensk design. Kandres historia sträcker sig tillbaka till 1948, året då entreprenören Viktor Kandre påbörjade sin tillverkning av den högkvalitativa KAN-sitsen. Idag har företaget behållit kvalitet och design, men i än mer raffinerad form och med ett stort inslag av exklusivitet. Vi är mycket stolta att kunna erbjuda ett unikt urval från de klassiska 2001 och 3001 till Exclusive-serien. Det är först när du sätter dig på en KAN-sits som du förstår skillnaden.

2 recensioner av Toalettsits Kandre KAN 3001

 1. 5 av 5

  Anonym (verifierad ägare)

 2. 5 av 5

  Eva (verifierad ägare)

  Vi är väldigt nöjda med toalettsitsen. Helt rätt färg och bra kvalitet.


Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.