Tylö Basturum Tradition Corner

Tradition är ett traditionellt basturum som bygger på serien EVOLVE. Basturummet levereras i monteringsfärdiga moduler. Basturum Tradition består av få delar vilket håller monteringsarbetet till ett minimum. Den är helt klädd med 12 mm granpanel i både tak och väggar. För det eleganta intryckets skull är inredningen utförd med dold spikning.

I Tradition ingår:

Värmeisolerade vägg- och taksektioner klädda med granpanel - Golvram i aluminium - Ventil och monteringsdetaljer.
Tradition finns i 20 fasta storlekar inklusive inredning, belysning och tröskellös dörr.

Inredning i massiv asp.
Bastulavarna E68 är tillverkade av massiv asp och har en stabil design utan synliga skruvar. Bänkarna har RAL-testas för att säkerställa kvalitén. Förutom bastulavar så ingår det även ett ryggstöd med belysning.

Bra att tänka på

  • Tänk på att du måste köpa till bastuaggregat, detta ingår ej.
  • Du kan även välja att byta ut sektioner mot glaspartier, dessa är markerade rött och grönt på måttskissen (se filen måttskiss nedan).
  • Utvändig höjd på samtliga rum är 2100 mm med höga golvramen och 2010 med låga golvramen. Om du inte väljer vilken golvram du vill ha så får du automatiskt den höga golvramen.

Nedan finner du måttskisser och översikt över de olika basturum Tradition. Där kan du se hur de olika typerna på rummen ser ut färdigmonterade, utvändig höjd och så vidare.

Gäller till och med ...
LAGERSTATUS: 2-3 veckor
ARTIKELNUMMER: 13903
Produktdata
Leveranstid2-3 veckor
VarumärkeTylö
ProduktgruppStandard
Write Your Own Review
Skriv en recension om:Tylö Basturum Tradition Corner
Helhetsbetyg