D SHELF

D SHELF

Designer av hyllan D SHELF som vann första pris under Svenska Designåret. Johans design utgår alltid från ett vardagsproblem i syfte att skapa en lösning. Resultatet blir en nytänkande design som kombinerar stil med funktion. Detta gäller både för D SHELF och överraskningsprodukten D PAD.
Uppvuxen i Umeå men har även bott och verkat i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Idag bosatt i Umeå efter att familjelivet fört honom tillbaka till hemtrakterna i norr. Utbildad civilingenjör i Umeå, designer i Älmhult, och säljare i Göteborg. Beviljats patent för D SHELF med dess fiffiga monteringsbeslag.
Johan gillar problemlösning, hemmapyssel, resa, husprojekt, brädåkning, båtliv och familjeliv. Energisk sedan födseln. Har vunnit hundratals kreativa företagstävlingar inom vitt skilda områden. Fått utmärkelsen “Fiffiga Folket” av IKEA of Sweden. Utnämnd till “Möjligheternas Matador” av tidningen VK

View as Tabell Lista

1 artikel

per sida
Fallande ordning
  1. Hylla D SHELF
    Nyhet
    Hylla D SHELF
    599,00 kr
View as Tabell Lista

1 artikel

per sida
Fallande ordning

Vi hjälper dig gärna med D SHELF

Letar du efter information eller vill köpa D som du inte hittar på Smarthem.se?

Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig. På beställning kan vi ta hem produkter till D SHELF från de flesta kända leverantörer och varumärken.