Inredningsrör säljer unika och handtillverkade möbler i industriell stil. Vi älskar att inreda med rör och ledningar och vi ser väldigt få begränsningar med detta! Vill du designa och bygga dina möbler själv har vi lösa delar till ditt projekt, montering sker enkelt med handkraft, helt utan verktyg.

Har du en idé? Förverkliga den idag! Välj längd på röret, välj till dina tillbehör och bygg ihop det hemma i lugn och ro. Hos oss kan du välja mellan rustika stålrör eller vackra kopparrör som ständigt ändrar utseende och färg.

Inredningsrör ❤️ Återvinn = Våra rör & delar är tillverkade av 99% återvunnet stål. Istället för att slänga och köpa nytt så vill vi att man tar tillvara på det som redan finns, det som vi redan har hämtat ur jorden. Vi älskar att återvinna och önskar att fler skulle vilja det!

Dessutom bygger vårt koncept på att man alltid skall kunna förändra sin inredning. Om du köper en möbel från oss kan du alltid skruva isär den, komplettera med några delar och sedan bygga ihop något helt annat!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.