Kesseböhmer

Kesseböhmer

Namnet Kesseböhmer står för innovativa lösningar som kombinerar design, funktion och kvalitet - tradition och innovation sedan 1954.

Kesseböhmers sortiment på Smarthem.se innehåller köksinredning och beslag med fokus på funktion, kvalitet och design. I alla produkter finns en tanke för att underlätta de dagliga sysslorna i köket eftersom vi tillbringar en stor del av vår vardag där. Kesseböhmer erbjuder flera smarta lösningar som optimerar förvaringsutrymmet i köket, till exempel högskåpsutdraget Tandem eller hörnskåpet Le Mans II. I sortimentet finns även innovativa produkter som underlättar åtkomst och tillgänglighet utan att ta mer plats som iMove. Även monteringen har förenklats och användningen av verktyg för hopsättning har minimerats och utdrag och andra beslag är lätta att justera i efterhand.

Genomgående för produktlinjen är det eleganta uttrycket och i sortimentet syns detaljer i krom och glas och inredning i till exempel antracitgrått som är en stor trend på köksmarknaden just nu. Kesseböhmer är den ultimata kombinationen av funktion, innovation och design.

View as Tabell Lista

26 artiklar

per sida
Fallande ordning
View as Tabell Lista

26 artiklar

per sida
Fallande ordning

Vi hjälper dig gärna med Kesseböhmer

Letar du efter information eller vill köpa K som du inte hittar på Smarthem.se?

Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig. På beställning kan vi ta hem produkter till Kesseböhmer från de flesta kända leverantörer och varumärken.